L’Institut Jonqueres

Escola Brasil Barcelona

Institut Guindàvols

El dilluns dia 16 d’abril ens va visitar al centre l’escriptora Glòria Marín per fer-nos una xerrada a propòsit de la lectura del llibre “No sé si vull un nòvio o un gos” que han fet el nostre alumnat durant el segon trimestre.

L’activitat, adreçada a 1r d’ESO A i B que han llegit el llibre, està dintre de la matèria de Llengua Catalana i forma part del programa “Lletres a les Aules” del Departament de Cultura de la Generalitat.

Glòria Marín és de Sabadell, es dedica a escriure sobretot literatura infantil i juvenil i ha guanyat alguns premis. També és il·lustradora.  Amb la seva xerrada hem tingut l’oportunitat de conèixer-la, fer-li algunes preguntes sobre la seva activitat i concretament sobre el llibre que hem llegit, i ens ha signat els llibres. També ens ha parlat del llibre nou que ha publicat i del que està a punt de treure.

L’alumnat ha definit l’escriptora com una persona amable, simpàtica, molt positiva i sobretot molt propera. Des d’aquí li agraïm l’oportunitat d’haver-la pogut conèixer. Ha estat un plaer, Glòria!! Fins una altra!

Escola Castell Ciuró

Escola Can Deu

Avui la classe de 3r ha rebut la visita de l’escriptora Glòria Marin del llibre ‘Història del Perdut’.

Escola Ramon Bergadà