Hola!!!

Com que últimament les noticies que ens arriben no són del tot bones, m’adreço a vosaltres per posar una mica d’alegria i sobretot d’agraïment.
Son moltes les xerrades que vaig fent per les escoles, xerrades dels meus llibres, on tinc la sort d’estar en contacte amb el meu públic infantil i juvenil. A tots ells una abraçada plena de bombolles màgiques.
Espero tornar a veure-us ben aviat. Són moltes les escoles que encara em queden per visitar, per això com que no me’n vull oblidar de cap, és millor que no us anomeni.

 

El dia 2 de març vaig tenir el plaer de participar en la inauguració de la Biblioteca de l’escola Joaquim Blume. Va ser un matí d’allò més emocionant, ja que juntament amb l’artista i gran conta-contes com és la Rosa Fité, sempre és un plaer sentir i viure un conte que tu has escrit de la veu d’una professional com és ella. Felicitar a l’escola per haver lluitat i per haver aconseguit la biblumeteca!!!
Us adjunto fotografia de l’escola amb el mural que em van fer!
El dia 14 de març vaig presentar el llibre “Quirat i mig” de la meva estimada mestra i amiga Dolors Millat a l’Ateneu Terrassenc, que va comptar amb la introducció a càrrec de l’escriptora i també amiga Sílvia Alcàntara.
L’endemà, el vaig presentar a Sabadell, a la cafeteria Àgora del centre cívic de Sant Oleguer.
Des d’aquí us vull fer una bona recomanació: aprofiteu aquest Sant Jordi 2012 per regalar-lo, és una molt bona novel·la, una bona història, que us captivarà des del primer paràgraf i no us deixarà indiferents.
Us el recomano!!!
Foto de la presentació a Terrassa:
D’esquerra a dreta, la Sílvia Alcàntara (amfitriona), en Josep Cots (editor de l’obra), la Dolors Millat (autora) i la Glòria (presentadora).
Foto de la presentació a Sabadell:
D’esquerra a dreta, la Maria Antonia Cabistany, la Dolors Millat i la Glòria.
Del dilluns 19 al dimecres 21 he tingut l’oportunitat de viatjar a Bolònia, a la fira del llibre infantil i juvenil. Ha estat una experiència d’allò més enriquidora. De fet, els meus ulls a hores d’ara encara estan arxivant tot el que van veure i crec que gaudiré durant temps del bon regust que m’ha quedat. El viatge el vam fer amb l’escriptora Eulàlia Canal i la il·lustradora Elena Frauca. A part de compartir un munt d’anècdotes divertides, vam gaudir plegades de les nostres professions i la nostra amistat. No vull deixar d’explicar-vos que vam tenir l’oportunitat de compartir un sopar entranyable amb la bona i estimada amiga Anna Maria Farrés, cap de Promoció de Literatura infantil i juvenil de l’editorial Oxford.
M ’agradaria convidar-vos a la tertúlia que es farà AVUI, diumenge 25 de març, a les vuit del vespre a la cafeteria Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer, Tastets d’art, on sis companyes artistes i jo mateixa parlarem del que ens mou per no deixar de crear, cada una de nosaltres en el nostre camp: Montserrat Fité, Mª Dolors Lozano, Mireia Sariol, Lidia Guarch, Sara Magnet i Anna Cabeza.
I per acabar, aquí teniu un avançament de les noves pintures per a la propera exposició…
Fins aviat!
Per a tots vosaltres, una abraçada plena de bombolles màgiques!
Glòria

Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies