Segona pintura del 2009!

Recorda: la pots veure sempre que vulguis, clicant “pintures” a la secció “Pàgines”

L'àvia

L’àvia

2 Responses to “Segona pintura del 2009”

 • angela says:

  eiii!!!!!hola!!!!!!!
  soc jo l’angelade la escola de sant francesc d’assis es clar no se si t’enrecorderas de mi ,pero es igual anem-hi al gra et voldria dir quem’encanten els teus llibres tens una imaginacio increiblement fantastica m’agradaria tornarte a veura

  molts petons!!xdxdxdxd

  ah isoc de 4rtA pero ara soc de 5eA
  xdxd petonets

 • Fernando says:

  Bon any!!!

  només passaba a saludar a la familia!
  espero que os hagin portat moltes coses els reis, i el tió, i fins i tot Santa Claus.

  M’agrada molt aquesta pintura. Crec que la Gloria es mou com un peix al’aigua, millor, com un pincell a la paleta quan pinta en color.

  Jo, avans de que la Gloria em renyi aviso que no he pogut fer res amb la novel·la. Estic acavant les il·lustracions per Barcanova i no he fet res més que dibuixar a part dels compromissos familiars que tothom té a aquestes festes.

  Ens veiem

Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies