Des de fa un grapat de dies, de mesos, que no escric al Bloc per culpa de problemes tècnics que ho han impedit fins fa poc. Ara ja torna a funcionar tot. Us poso al corrent del que us havíeu perdut durant aquest espai de temps:

Actualment, bé, des del desembre, estic fent xerrades dels meus llibres per les escoles i instituts on us confesso que en gaudeixo moltíssim. Aquest fet no vol dir que hagi deixat d’escriure, no ho he fet, vaig escrivint i treballant. En aquests moments treballo amb un llibre il·lustrat, he capgirat les coses una mica, he dedicat dos mesos a dibuixar i pintar i ara sobre aquestes il·lustracions estic escrivint una història. Us deixo aquesta il·lustració de mostra:

20160203_111123-03

La meva vuitena obra de teatre per adults que porta per nom “Res no és el que sembla”, ja s’ha posat en marxa amb les actrius Montse Costa i Mireia Sariol, sota la direcció d’Anna Landry.

Del llibre “No sé si vull un nòvio o un gos”, en quatre mesos ja s’ha fet la segona edició.

I respecte a aquest any 2016, només us avanço que, de nou, estrenaré obra de teatre i publicaré nou llibre.

Continuo amb els meus nois i noies de tercer d’ESO de l’Escola Mare de Déu de la Salut, a Sabadell, i amb el taller de tècniques de narració, una colla genial amb molts bons projectes.

En fi, continuo creant, perquè ho necessito i us agraeixo que m’acompanyeu en aquest viatge.

Properament tindreu noves i bones notícies!

Fins aviat!!!

Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies