Ei, Bones vacances!

El dia 16 de juliol vam fer la cloenda del curs de Tècniques de Narració 2011- 2012, a l’espai Àgora. Amb el títol BATUTS D’HISTÒRIES REFRESCANTS! s’amagaven una vintena de textos dels escriptors, alumnes i amics David Tudela, Eulàlia Pagès, Sandra Coral, Montserrat Masanell, Roser Codina, Isabel Vazquez, Josep Maria Gusi, Montserrat Parera, Antonia Garcia i Sílvia Sellés. Sota la direcció de la bona amiga Montse Fité i seguint el guió fet per l’escriptor i amic Carles Quilez, es van escenificar en una terrassa de bar les lectures dramatitzades, que van anar a càrrec de la Maria Antònia Cabistany, l’actor José Luís, la Marisa i el mateix Carles. Tots ells ens van fer gaudir de gairebé dues hores de relats. Per a tots ells moltes gràcies.

I ja donant per acabats el curs i la temporada, us desitjo que tots gaudiu d’unes bones vacances. M’acomiado per anar davant del mar i poder treballar fins a finals de setembre. Ja us aniré avançant tots els projectes que tinc entre mans a mida que els vagi acabant. Fins aleshores, una forta abraçada d’hipopòtam per a tots i totes!

Glòria,

7 Responses to “Batuts d’històries refrescants!”

 • Glòria, ets genial! Pensàvem que no ens escriuries i em sigut nosaltres qui hem tardat molt a escriure!!!!

  Un petó ben fort ple de màgia, com dius tu,

  LA COLLA

 • Hola Glòria!

  Gràcies per respondre el nostre comentari!

  Hem vist la teva nova exposició de Mirades! a les Bodegues Coca del Carrer Brutau. Em fa molta il.lusió. Cada dia passem per allà quan sortim del col.legi.

  Un petonet!

 • elblocdelagloria says:

  Ei,sou genials! I després em pregunteu si m’agrada escriure? I tant que m’agrada! M’encanta, és el meu ofici. Però sobretot, escriure per a vosaltres i venir a la vostra escola per saber què us ha semblat i com heu viscut el llibre, és un privilegi!
  Us agraeixo les vostres paraules i espero tornar aviat.
  Una forta abraçada plena de màgia per tots, per a l’Albert, la Júlia, la Núria, la Maria, la Raquel, l’Àlex, l’Enric i ep, per a la Lua!
  Fins aviat!
  Glòria.

 • Glòria molt bon pont de Tots Sants!!!!

  BONA CASTANYADA!!!

  Els nois: Albert, Júlia i Núria
  Els companys de classe de 1r de Secundària A i B
  Els pares: Maria, Àlex, Raquel i Enric
  I la gossa Lúa

  Torna un dia a l’escolaaaaa!!

 • Hola Glòria!

  Som els pesats d’abans. Ens agradaria posar-te les nostres valoracions del Vaig Conèixer en Dakh!. Ens fa molta il.lusió que les llegeixis. Una de les valoracions nostres les té un dels nostres professors. Aquí estan:

  VALORACIÓ JÚLIA:

  Aquest llibre m’ha agradat molt. És dels pocs que no l’he trobat pesat de llegir, en dos dies l’he acabat. És una novel.la curta però el argument s’hi diuen moltes coses. No m’he sentit identificada, però mentre el llegia semblava que jo estigués dintre la novel.la. Quan l’Aleidis rebia la carta d’en Dakh, m’he emocionat molt i he plorat bastant. M’ha fet molta pena, però les coses que deia eren molt maques i amb molt de sentiment.
  Mai no havia llegit una història relacionada amb el món dels correus, i crec que el tema ha estat molt original i també, molt adecuat per nosaltres que estem constantment enviant e-mails als nostres amics.
  Jo aquest llibre el recomanaria a nens i nenes a partir de 10 anys a qui els hi agradin les històries dramàtiques, però a la vegada boniques fins i tot aquells que no els agrada llegir quen el comencin no pararan fins al final.
  EN Dakh ens ensenya en la seva carta com em d’agafar-nos la vida, parlant del seu problema de salut. Tots hauriem d’aprendre d’aquesta actitud en qualsevol situació. A més, el llibre ens comunica de forma indirecta que no està bé ser ressista i jo estic totalment d’acord.

  VALORACIÓ NÚRIA:

  Aquest llibre m’ha agradat molt perquè em recorda aquest estiu amb alguns amics meus que guardem els nostres contactes per anar-nos escrivint de tant en tant. Em sento indentificada amb l’Aleidis perquè els hi explica als seus amics les coses que li han passat o sigui les anècdotes i també els hi ajuda. La història t’arriba al cor, perquè t’explica com és el poble de Kenya on vivia en Dakh, i perquè té aquell dolor i et fa pensar què faries en la seva situació. Som uns afortunats. El que m’ha sorprès eren els costums que tenia en Dakh al seu poble. També del llibre el que m’ha agradat més és la forma com està escrit i en forma de correus. És una bona idea perquè així no et canses de llegir-lo! Jo recomanaria aquest llibre als nens i nenes de la meva edat perquè és un llibre que els hi agradaria molt.

  Glòria, jo l’Albert, no tinc la valoració però igualment aquesta és la meva valoració del llibre:

  Aquest llibre m’ha encantat. M’agradaria explicar-ho en punts diversos:

  a) El tipus de text és en correus electrònics i és una forma de text molt practica. Crec que està bé una historieta així perquè normalment ens escrivim amb els amics i la família en correu electrònic.
  b) Tenia uns personatges molt diferents.
  L’Aleidis era una noia molt sincera i simpàtica i li agrada conèixer a tothom inclús a la gent estrangera i de pell negra.

  La Neret era una noia molt astuta. Només pensava amb el nòvio (en Miquel) i criticava en Dakh i l’amistat entre en Dakh i l’Aleidis.

  En Roc era un noi de cor, de paraula i de goig. Ell tenia els mateixos pensaments que l’Aleidis i li feia molta curiositat conèixer un noi de Kenya com era en Dakh.

  En Dakh era un noi super simpàtic i de molt bona pasta! La seva pallissa em va semblar una injústicia total però total. Em va semblar molt bé que li digués a l’Aleidis una malaltia incorrecta com és la hèrnia discal i en realitat tingués un Sarcoma d’Ewing. La carta del final de la història i el final de la història era molt trist i vaig plorar molt però que molt.

  Bé Glòria moltes gràcies pel llibre de nou!

  Els nois de Sabadell

 • Hola Glòria Marín!!!

  Ahir dia 30 d’octubre vas venir a la nostra escola que és l’Escola la Salut de Sabadell i ens va agradar molt la teva visita. Ets una gran escriptora. Avui la mare d’un de nosaltres, de la Júlia t’ha vist al Forn Benet de Sabadell i de fet et veiem bastant per l’Avinguda Barberà que ahir ens vas dir que vivies per allà. El teu llibre del Vaig Conèixer en Dakh és super però que super bonic. Ens agrada molt el teu bloc.

  Bé, Glòria moltíssimes però que moltíssimes gràcies per la visita i per les millors històries que ens fas pel públic infantil i juvenil. Ets una dona de bona pasta!!!!!

  Albert, Júlia i Núria
  Escola la Salut Sabadell

 • beazmo says:

  es molt xulo el llibre de vaig coneixer en Dakh m’ha fet plorar però tot i així m’ha agradat!!!

Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies