Aquesta va ser la meva col·laboració a l’acte i per tots els que no vàreu poder venir us el faig arribar:

Comunicat urgent d’última hora:
Segons fonts de l’Organització Mundial de la Salut:

“Fa 30 dies que la taxa mundial de natalitat és zero, és a dir, fa un mes que no neixen criatures al món.”
Davant d’aquesta situació d’emergència, aquesta Entitat ha donat a conèixer les accions que s’han dut a terme fins avui:
Encara no havien passat ni 48 hores que no havia nascut cap criatura, que les autoritats sanitàries van demanar l’ajut d’una trentena de prestigiosos sociòlegs. Tots ells van estar debatent les possibles causes de tant insòlit i increïble fet, arribant a la conclusió de que es podia tractar de diversos factors, tots ells molt probablement associats a l’estrès per la situació mundial de crisi i les retallades.
Sense estar del tot convençut, el govern va reunir els màxims representants dels més importants mitjans de comunicació per tal que aturessin el bombardeig constant d’informacions negatives i alarmants sobre la crisi.
Mentre el grup de sociòlegs estava encara reunit, l’Organització Mundial de la Salut va demanar també l’ajut d’un centenar de científics i ginecòlegs de gran prestigi i reconeixement mundial.
Aquests, connectats vint-i-quatre hores amb tots els centres de ginecologia, clíniques i hospitals, anaven seguint pas a pas totes les proves i anàlisis rigorosos que s’anaven fent a les mares en avançat estat de gestació, comprovant que tant elles com els fetus estaven fora de perill.
De totes les investigacions, documents i estudis realitzats es va extraure la conclusió de que el fet podia ser degut possiblement a una saturació temporal dels nivells de sobrecàrrega d’ones electromagnètiques, originats per la creixent presència continuada de dispositius que la produeixen com: mòbils, ordinadors, radars, microones, Termomix, aspiradors o altres aparells.
Malauradament, malgrat estar dotats de gran coneixements, tots els professionals implicats es van veure desbordats per la situació, una situació que s’anava estenent com si es tractés d’un virus per gairebé tots els països d’occident.
La OMS i la ONU van reclamar la intervenció del prestigiós mèdium J. M. Gusi.
El mèdium es va tancar amb una setantena de dones embarassades amb els nou mesos de gestació complerts i, utilitzant la telepatia i els seus poders psíquics, als quinze minuts va poder connectar amb un dels fetus que va resultar ser l’inductor de la situació. El fetus, del que només es va saber que era una nena, va reclamar enèrgicament que se li fes una ecografia.
Automàticament es va accedir a la seva exigència i per gran sorpresa es va poder veure que el fetus mostrava una pancarta on es podia llegir: “Naixement digne per a totes i tots!”
Recuperats de l’ensurt i de la reclamació, que va quedar registrada, es van anar fent ecografies arreu d’occident i en totes elles els fetus mostraven pancartes amb la mateixa demanda.
“Naixement digne per a totes i tots!”

El mèdium va notificar el motiu de la vaga dels fetus: es tractava de la reivindicació d’una nova generació lluitadora, d’un nou activisme fetal.
Adjuntem un testimoni.

Sabadell 4 de maig de 2012.

(c) Glòria Marín

 

Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies