Hola a tots i a totes!!!

Divendres dia 4 de maig es va celebrar a l’espai Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer, l’acte “Dóna vida a Etiòpia”, acte solidari per una maternitat en condicions dignes, i us vull fer saber que ha estat una experiència màgica, on he tingut el plaer de conèixer a un grup de gent extraordinària. Perquè hi ha molta gent extraordinària. Estic farta de sentir males noticies, de veure imatges que em remouen l’estómac, farta de gent que va d’altruista i res de res, és un bluff.
Per això quan et trobes amb persones com l’Alexa Sánchez, mare de l’Anuar, i coordinadora IPI, que és capaç de moure i fer realitat un acte com aquest, val la pena fer-ho saber. Gràcies, Alexa. Gràcies per la teva força lluitadora, perquè has aconseguit fer realitat un acte com el d’aquesta nit.

Recordo quan l’Alexa em va dir que comptava amb mi per fer una moguda, “sí o sí” em va dir ella amb el seu somriure. Doncs sí! S‘ha fet realitat i amb una gran quantitat de gent excepcional que hi ha participat. Una forta abraçada plena de bombolles màgiques per totes i tots. I mil gràcies.

Glòria.

 

Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies