Estimats amics, em dirigeixo a vosaltres personalment per desitjar-vos de tot cor que tingueu unes bones festes i que l’any vinent 2011 es puguin fer realitat tots els vostres somnis.
Us envio de tot cor  una forta abraçada plena de petons màgics.
Fins aviat!

Glòria.

One Response to “Bones festes!!!”

 • lourdes says:

  Hola guapa,

  Magnífica explicació la teva. Es millor que una biografía, està clar que no ho podíes haver escrit millor.. tant escriure tant escriure ..no necessites superar.te. M’agradarïa llegir alguna novela teva. Em fa ilusió!!! No treballis tant!!!!!!
  Espero arribar algun dia a publicar el meu llibre..ja saps si em vols/pots ajudar estarè encantada.
  Un petonarro ben fort!!! Ets la millor!! N’estic orgullosa de tú.
  Lourdes (la teva cunyada)

Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies