Nova exposició de pintures! Del 8 al 18 d’abril de 2010 al Centre Cívic de Sant Oleguer.

Inauguració: dijous 8 d’abril a les 19:30! Us hi esperem!

Dones!3 Responses to “Hola a tothom! Hi ha novetats! Mireu:”

 • Manel says:

  Hola

  Vaig visitar l’exposició i m’ha agradat molt. Has tingut cura de tots els detalls: el punt de lectura i la galeria en la web.

  Quan tornes?

 • gisela says:

  HOLA TU HAVIAS VISITAT LA ESCOLA DE CEIP BRASIL BNO AKET DIAS HE VISITAT EL TEU BLOC BNO ADEUUU BON DIES I M AGREDA EL TEU LLIBRE SKIMMER!!!!

 • toñi says:

  hola guapa que tal com esteu??????nosaltres estem tots super be…..dessitjant que arribi ja de una vegada l`estiu bueno el solet i el bon tems…..m`alegro molt que facis una exposicio de les teves pintures pero jo no podre anar ja que es un dijous i jo entre semana vaig molt liada…ho sento pero soposo que els veure penjats a la web bueno aixo espero!!!!molts molts,molts petons per a tots i vinga veniu ja que tenim ganes…….

Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies