Ep, alto! Això sí que ha estat màgic! L’ambaixador del Comerç del Centre m’ha rebut! A ell no li he dit, però em tremolaven les cames de l’emoció, igual, igual que a una nena petita.

Què li he demanat? Psss….secret!

El que sí us puc dir, és que quan he anat a fer cagar el tió, no m’ha cagat el meu llibre! Però he tingut la oportunitat de retrobar-me amb un  patge a qui estimo molt, un patge màgic!

Uau! Ha estat un dia ple d’emocions, què fort! No us ho puc explicar tot, però perquè la curiositat us comenci a fer pessigolles…us avanço que… a la tarda he anat a parar a la falda d’un altre ambaixador, he, he, he…

Un petó i fins aviat!

Glòria.


Leave a Reply

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies